Lokalfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Butik att hyra i Gävle

Modellfoto

Butikslokal att hyra i Gävle

Beskrivning

Nu har du chansen att etablera din verksamhet i en expansiv och eftertraktad del av Gävle! Vi erbjuder en rymlig butikslokal på cirka 900 kvadratmeter i det växande området Hemsta. Här finns allt du behöver för att skapa en framgångsrik verksamhet. Perfekt läge: Lokalen ligger strategiskt nära både Gävle centrum och E4, vilket gör det lätt för både kunder och leveranser att nå dig. Utmärkt parkering: God tillgång till parkeringsplatser precis utanför lokalen. Dina kunder kommer att uppskatta enkel och smidig parkering. Expansivt område: Hemsta är ett område i ständig utveckling, vilket innebär en stabil kundtillväxt och ökad synlighet för din verksamhet. Flexibla användningsområden: Lokalen passar för en rad olika verksamheter, från detaljhandel till showrooms eller kontorsutrymmen.

Kommunikationer

Kommunikationer: Med närhet till både centrum och E4 är kommunikationerna optimala för både kunder och anställda.

Hitta hit med X trafik

Service

Området erbjuder en rad olika tjänster och bekvämligheter som gör det attraktivt både för företag och kunder.

Övrigt

[xxxxx] arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.