Lokalfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Butik till försäljning i Upplands Väsby

62 m2 butik i Upplands Väsby till försäljning

MYWAY kioskverksamhet i galleria/centrum norr om Stockholm, med ett utmärkt och synligt läge nära utgången.

**Läge:** Denna MYWAY kioskverksamhet är belägen i ett välbesökt galleria/centrum norr om Stockholm, med ett utmärkt och synligt läge nära utgången.

**Verksamhet:** – Försäljning av tobak och vape-produkter, godis, läsk, glass, telefonkort och paket ombud.

**Dagskassa & Provisioner:** Cirka 12 000 SEK per dag i genomsnitt + provisioner från UPS, BUDBEE & Bring ca 19 000:-/månad.

**Lokal:** Synlig och stor skyltfönster & ingång – Mycket bra läge nära in/utgången till centrum. Högt i tak. Personalutrymme, pentry och toalett.

**Yta:** Cirka 62 kvm.

**Hyra:** Cirka 37 000 SEK per månad plus moms.

**Öppettider:** Måndag till fredag: 10:00 – 19:00 – Lördag: 10:00 – 18:00 – Söndag: 11:00 – 18:00

**Potential:** Denna verksamhet erbjuder en utmärkt möjlighet för dig som vill starta eget och som har erfarenhet inom branschen. Med rätt köpare och en mindre uppfräschning av lokalen finns potential att öka omsättningen avsevärt, kanske till och med dubblera den.

**Inventarier och Utrustning:** – Alla inventarier är i gott skick. – Inkluderar en slush- och mjuk glassmaskin, vilka ingår i försäljningspriset.

**Ägarskap:** Nuvarande ägare har drivit verksamheten i ungefär 2 år.
För mer information, kontakta via mejl.