Lokalfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Göteborg Centrum

345 m2 kontor i Göteborg Centrum att hyra

Välkommen till Stuveriet

Beskrivning
I Stuveriet finnas det ytor för både det stora och lilla företaget.
Planlösningarna är moderna och många gemensamma ytor som r alla i huset att ta del av .

På våning 3 har vi en av de mindre lokalerna i fastigheten, lokalen har fönster åt tre väderstreck. Det är 345 kvm fördelat på mötesrum, öppna kontorsytor, pentry och toaletter.

Som hyresgäst har du möjlighet att från början sätta en helt egen prägel då lokalen idag är en betongren yta som anpassas efter era önskemål. Givetvis finns det en grund för hur lokalen kan se ut med ett noga urval av matta, armatur, väggpartier, köksstommar mm.
FASTIGHETEN
Det blir inte mer Göteborg än så här. På platsen där vi nu bygger Stuveriet var det en gång i tiden hamnarbetarnas omklädningsrum, som 1961 blev Göteborgs Hamnarbetarkontor där man fick hantera allt som hade med hamnen att göra. Nu 50 år senare adderar vi 2 våningar på den befintliga huskroppen och bygger till en 16 våning hög skrapa.

Stuveriet har en silhuett för Göteborgsväder. Regn och vind sveper med och inte mot formen. Anknytningen till hamnen med sin åskblå metallfasad står för det robusta, likt tidigare kranar som stått ut med Masthuggskajen. Ja, det blir inte mer Göteborg än så här.

14:e våningen finns orangeriet och terrassen. Utsikten över hamninloppet slår det mesta. En bra plats att träffa kunder på, eller möta kollegor och vänner. I gemensamma lokaler på flera våningar finns det alla ...