Lokalfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Annat att hyra i Kristianstad

110 m2 annat i Kristianstad att hyra

Nyrenoverad Handikappanpassad Lokal med Uteserveringsmöjlighet - Perfekt för Ditt Företag!

Vi är glada att kunna erbjuda en nyrenoverad lokal på bottenplan som är tillgänglig för uthyrning. Denna rymliga och handikappanpassade lokal består av ett stort kök, WC och HWC, ingång och plats för kundbesök (se bilder).

Med tanke på fastighetens läge och unika utseende tror vi att lokalen passar utmärkt för en kafeteria eller butik. Men möjligheterna är många och det går att anpassa lokalen till olika typer av verksamheter. Dessutom finns det möjlighet för uteservering, vilket ger en trevlig atmosfär och extra utrymme för dina kunder att njuta av.

Möjliga Verksamheter:

Konstgalleri eller Utställningslokal: Dra nytta av den unika arkitekturen och skapa en plats för konstutställningar och vernissager. Erbjud en atmosfär där konstälskare kan samlas och uppskatta olika konstverk.

Kultur- och Evenemangscenter: Omvandla lokalerna till en mångsidig plats för kulturella evenemang, föreställningar och workshops. Skapa en atmosfär som främjar kreativitet och gemenskap.

Community Center eller Mötesplats: Skapa en mötesplats för lokalbefolkningen där människor kan samlas, utbyta idéer och delta i olika aktiviteter. Erbjud utrymme för samhällsevent och sociala möten.

Kreativt Utrymme eller Ateljé: Ge konstnärer och designers en inspirerande arbetsmiljö genom att omvandla frisörsalongen till en kreativ ateljé. Hyr ut utrymmen och främja samarbete och kreativitet.

Temarestaurang eller Café: Dra nytta av den t...