Lokalfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Solna

1145 m2 kontor i Solna att hyra

Attraktiv Kontorslokal i Solna Port!

Attraktiv Kontorslokal i Solna Port!

Fräscht kontor i Solnas snyggaste fastighet med fullservice!

Beskrivning

SOLNA PORT ETT KONTOR ATT LÄNGTA HEM TILL Solna Port erbjuder allt du vill ha av en riktigt bra arbetsplats: ett fantastiskt läge i Stockholms andra city och en kontorsbyggnad som erbjuder service långt utöver det vanliga en välkomnande reception, mat och dryck av högsta klass, gott om platser för möten från 2 till 120 personer, gym och t.o.m. en idrottshall. Här finns verkligen det mesta. Kontoren har stora, ljusa, öppna ytor vilket ger er full flexibilitetatt tillsammans med oss skapa precis den kontorslösning ni vill ha. Den goda tillgången till mötesplatser som alla hyresgäster har access till ger er möjlighet att optimera er egen yta, inte slösa egna kvadratmeter på dåligt nyttjade mötesrum. Solna Port är dessutom en hållbar byggnad, certifierad enligt BREEAM Very Good.

Kommunikationer

• Bara 7 min med pendeltåg från T-centralen, 4 min från Odenplan • Ett attraktivt enbytesläge • Gångavstånd till pendeltåg och tvärbanan • Oslagbart billäge • Smidigt att nå Arlanda – pendeltåg, bil/taxi och direktbussar • Cykelvänligt

Service

Reception, Gym, konferenscenter och restaurang i fastigheten

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Fastigheten

Råsundavägen 2-16, också känd som Solna Port, byggdes [xxxxx] av Skanska och var företagets huvudkontor fram...