Lokalfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Stockholm Innerstad

472 m2 kontor i Stockholm Innerstad att hyra

Nyrenoverat kontor centralt i stan

Nyrenoverat kontor centralt i stan

Ledigt kontor med inflyttning omgående om så önskas. Fräscht kontor med centralt läge och nära till allt! Access till stor härlig takterrass!

Beskrivning

Nyrenoverat fräscht kontor med centralt läge och nära till allt! I nuläget är lokalen anpassad för ca 40 personer i öppen planlösning. Tillgång till gemensam härlig takterrass. Lokalen ligger på plan 4 av 6 (våning 2 av 4) Garage och cykelparkering med dusch/omlädningsrum finns i fastigheten. Tillträde enligt överenskommelse.

Planlösning

oppen

Kommunikationer

Hötorgets tunnelbanestation ligger 300 m från entrén. En promenad till Centralstionen tar c:a 8 minuter där tåg, pendeltåg, flygbussar, fjärrbussar, Arlanda Express ankommer och avgår.

Service

Alla typer av närservice finns i närområdet. Hötorget och Hötorgshallen ligger på tre minuters promenad avstånd. Det finns gott om restauranger och Luntmakargatan är lite av en resturanggata.

Parkering

Finns möjlighet att hyra några garageplatser i fastigheten för 4 500 kr/mån/plats.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

[xxxxx] är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagera...