Lokalfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Nacka

115 m2 kontor i Nacka att hyra

Kontor att hyra i Nacka, Nacka Strand

Representativt kontor högst upp med soldränkt takterrass. Centralt läge intill Nacka Forum och kommande T-bana.

Lokalen utgör ett halvt våningsplan med ett gemensam pentry och konferensyta.
Ca 115 kvm+ ca 80 gemensamma fördelas perfekt mellan 3 stora kontor och ett mycket välplanerat kontorslandskap för upp till 6 arbetsplatser. Våningsplanets mitt utgörs av ca 80 kvm gemensam yta varav ett konferensrum, ett uppehållsrum med pentry och hygienutrymmen.

Hela våningsplanet är ljust och multifunktionellt med alla tänkbara faciliteter.

Parkeringsplatser och laddningsstationer finns.

Detta fantastiska kontor har alla tänkbara egenskaper och ligger oerhört trivsamt. Privat och skyddat läge högst upp. Ljusinsläpp från alla väderstreck och utgång till takterrass med vidunderlig utsikt under bar himmel.

Våningsplanet är uppdelat mellan två hyresgäster med gemensamma ytor i mitten av våningsplanet. Stort pentry med gott om plats för avkoppling, ett läckert konferensrum som överblickar kaffebackens skådespel, i anslutning till entrén ligger ett hygienrum med hans och hennes. Allt detta i en representativ och stilig arbetsmiljö som skapar stor kreativitet till hela ditt team.

ALLMÄNT OM BYGGNADEN:
Modern kontorsbyggnad om 5 våningar samt hel källare. Högt läge och många fina uteplatser. Mycket glas och fönster som skänker en förträfflig vy över Stockholmsinloppet, Nacka Forum och in mot staden...